Ofte stillede spørgsmål

Hvem kan benytte Jetfinans?

Du skal være fyldt 20 år, have en sund økonomi og ikke være registreret i RKI.

Hvordan ansøger jeg?

Du udfylder dine informationer direkte på Jetfinans.dk, hvorefter vi matcher dig med den eller de låneudbydere, som vi mener er interessante for dig. Herefter fortsætter du ansøgningsprocessen hos den pågældende låneudbyder, som også foretager en kreditvurdering.

Hvornår får jeg svar på min ansøgning?

Jetfinans giver svar på få sekunder. Vores samarbejdspartnere giver normalt svar indenfor én time.

Hvornår får jeg pengene?

Når ansøgningen er godkendt modtager du typisk pengene samme hverdag, hvis du bliver godkendt indenfor åbningstid.

Hvordan afmelder jeg yderligere markedsføring fra Jetfinans?

Du kan til enhver tid afmelde vores service ved at klikke på afmeld-linket i bunden af hver e-mail eller SMS. Således vil du efterfølgende ikke modtage flere lånemuligheder fra Jetfinans.

Betingelser/Reklameinformation

Jetfinans.dk er ikke en låneudbyder, men en service til dig, der gerne vil låne penge. Vi samarbejder med flere banker inklusiv 3C Retail A/S, Bank Norwegian, D:E:R A/S med flere. Vi sælger aldrig dine data til tredjepart. De oplysninger, som du oplyser i vores formular, bliver gemt i vores system til brug for markedsføring. Ved korrekt tilmelding til vores service fra Jetfinans/Taylor Finance Ltd, vil du efterfølgende modtage tilbud omkring eller fra vores samarbejdspartnere via e-mail eller SMS. Ønsker du ikke længere, at være tilmeldt vores service, kan du nemt afmelde dig med ét klik i vores e-mails eller SMS'er Du kan også sende os en e-mail på ja@jetfinans.dk.

Jetfinans er en kommercielt drevet virksomhed, som får kommissioner, hver gang en bruger optager finansielle ydelser via vores samarbejdspartnere. Servicen er drevet således, at det altid er gratis for dig som forbruger, at benytte Jetfinans' service. Ikke alle låneudbydere i Danmark ønsker at samarbejde med Jetfinans, hvilket betyder at ovenstående ikke skal betragtes som værende en komplet liste over danske låneudbydere.

Læs også vores privatlivspolitikker her.